Galéria

Képek egy jól sikerült szülinapról

2005. február 07., 16:06
Megalakulásunk 15 évvel ezelőtti eseményét ünnepeltük pénteken bő kétórás, élő adással, mivel 1990. február 5-én csendült fel először az éterben szignálunk: első alkalommal jelentkezett adással a Szombathelyi Televízió. A jubileumi műsorban megszólaltak a televízió régi vezetői és mai igazgatója, Váradi Gábor; polgármesterek, egykori és mostani kollégák meséltek, értékeltek, emlékeztek.
Nézd meg képeinket!
Régi munkatársainkat a stúdióban többek között arról faggattuk: milyen emlékeik vannak a Szombathelyi Televízióban töltött éveikről, mivel foglalkoznak ma. Közülük többen azóta már az országos médiában dolgoznak, de akadnak olyanok is, akik egészen más szakterületen végzik munkájukat.

 

Az összefoglaló műsorban párperces összeállításokban megmutattuk milyen felvételek készültek több, mint 10 évvel ezelőtt, és kik azok, akik munkájukért elismerést kaptak. Míg a stúdióban a napi rendnek megfelelően zajlott az adás, addig a szerkesztőségben régi és új munkatársak együtt ünnepelték az elmúlt 15 esztendőt, a személyes történeteket jó hangulatú beszégetésekben elevenítették fel egészen késő éjszakáig.

Erről készítettünk néhány képet!