Galéria

Síverseny szombathelyieknek

2006. február 13., 16:05
Magyar és osztrák versenyzők részvételével rendeztek kétnapos síversenyt az ausztriai St. Jacob in Walde pályáján. Az első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal életre hívott, GSD-M.AUTO Kupa és Sí Hétvége elnevezésű viadalon közel kétszázan álltak rajthoz.

A rendezvény egyik támogatójának, Szombathely városának képviseletében jelen volt dr. Ipkovich György polgármester is, aki örült, hogy egyre több család űzi ezt a nagyszerű sportot.

Nézd meg képeinket!

A magyar versenyzők mellett több osztrák fiatal is számot adott tudásáról, velük csupán a szombathelyi Szekér Dávid tudta tartani a tempót, aki egy percen belül alatt teljesítette a távot. A síelők mellett a snowbordosoknak is lehetőségük volt összemérni tudásukat. Ebben a mezőnyben inkább a hölgyek jeleskedtek.

Február 11-én és 12-én két helyszínen is síelhettek, sőt versenyezhettek a téli sport szerelmesei. Mivel a megyeszékhelyen egy szánkódombon kívül siklásra alkalmas pálya nem létezik, ezért a szomszédos Ausztria adott otthont a GSD-M.AUTO Kupa és Sí Hétvégének illetve a Szombathely Város III. Amatőr Nyílt Alpesi Síbajnokságának. Képeink előbbi megmérettetésről készültek, utóbbi viadal eredménylistája pedig itt olvasható: http://www.skizeit.at