Galéria

Korda György Ifjúsági Póker Klub alakult

2006. március 06., 11:55
Korda György Ifjúsági Póker Klub alakult Szombathelyen. A Logo Ifjúsági Szolgálat hétvégi, első rendezvényén maga a névadó is asztalhoz ült, kétszer öt emberrel játszott, hogy megmutassa: nem csak a sporttelevízió szakkomentátoraként állja meg a helyét. Kordát az asztalnál sem lehetett zavarba hozni.
Nézd meg képeinket!
Korda György büszke arra, hogy róla nevezték el az ország első ifjúsági póker klubját. Azt mondja: lassan már az sem biztos, hogy énekelni szeret jobban, mert annyira szereti ezt a sportot. A Korda-családban azonban nem ő az egyetlen játékos, hiszen felesége, Klárika is rendszeresen asztalhoz ül, sőt már versenyszerűen is űzi a pókert. Indult az első amatőr nyílt bajnokságon is.

A szombathelyi póker klub fiatal tagokkal alakult meg, a sportág kedvelői hétvégenként eddig is rendszeresen együtt játszottak, mostantól azonban szervezett formában, versenyszerűen is szeretnék űzni ezt a sportot. Nagy Csaba, a Korda György Póker Klub vezetője elmondta: - Komoly terveink vannak, célunk minél szélesebb körben népszerűsíteni ezt a sportot. 

Az első partin egyébként nem született meglepetés: az esélyesebb versenyző nyert.

Fotó: Ohrvill