Galéria

Amikor a Padláson van az adás...

2006. március 13., 09:55
Nemrégiben jól kigondoltuk, hogy közönség-találkozót szervezünk. Meghívtuk hát törzsnézőinket, kiválóan kikürtöltük a városban, hogy nálunk Adásszünet lesz, és csaptunk egy jó nagy bulit. Mellékeltük hozzá a Westend Bluest, három szuper hastáncosnőt, féltucatnyi profi dobost, és hajnalig roptuk kollégánk, DJ Roger zenéjére. A parti remekül sikerült. Ahogy ez a képeket is látszik.
Nézd meg képeinket!
Adásszünetet tartott a Szombathelyi Televízió stábja, szombaton este, a kollégák a Premier Padláson szórakoztak a nézőkkel. Hastáncosok, kongások, dobosok, zenészek szórakoztatták a kikapcsolódni vágyókat szombaton a Szombathelyi Televízió közönség-találkozóján. A lufiesőben táncoló vendégek hajnalig mulattak a tévé munkatársaival az Adásszünet nevű partin a Premier Padláson. A szerencsés mulatozók tombola-nyereményekkel tértek haza a fergeteges hangulatú partiról. 

 

Nézd meg képeinket!

Elsőként a Westend Blues zenekar lépett színpadra Kulhay Géza zongoristával. A Jabe Raks Hastánccsoport és Novák Viktória csípőringató, erotikus táncával a férfiakat ejtette ámulatba. A nőies, kecses hastáncot az FM zéro konga showja tette még izgalmasabbá. Nagy sikert aratott a Ritmusállomás Dobiskola Ütősegyüttese is. A dobosok fabotokkal és kannákon ütötték a ritmust. Szenvedélyes latin táncmozdulatokat mutatott be Béry Judit kolléganőnk és párja, Mikula Gábor.

Nézd meg képeinket!
A mulatságon többek között sportolók, műsorvendégek és nézők mulattak hajnalig, akik a buli pillanatait kivetítővásznakon kísérhették figyelemmel.

Fotó: Iván