MNB - 2
MNB

Galéria

Esküvői vetélkedő képekben

2008. március 17., 14:20

Négy pár részvételével lezajlott az esküvői vetélkedő. Mindegyik jegyespárnak köszönjük a játékban való részvételt, azoknak is, akik nem tudtak eljönni a végső megmérettetésre.

Nézd meg képeinket!


Az esküvői vetélkedő végeredménye:

Első helyezett: Németh Erzsébet és Somfalvi Péter
Nyereményük egy kétszemélyes, romantikus utazás a török riviérára a Ruefa Reisen Utazási Iroda felajánlásából, egy csokor virág a Margaréta virágszalon jóvoltából, valamint az Erika esküvői szalon 20 %-os kedvezményre jogosító utalványa és a Szombathelyi Televízió  Képmesék DVD-je.

Második helyezett: Faller Ildikó és Horváth Gábor
Egy wellness-hétvégét tölthetnek el a  hévízi Hotel Európa Fit szállodában. Ezen kívül az Erika esküvői szalon 15 %-os kedvezményre jogosító utalványát kapták ajándékba,  egy csokor virágot a Margaréta virágszalon jóvoltából, és a Szombathelyi Televízió Képmesék DVD-jét.

Harmadik helyezett: Keszti Júlia és Grasanovics Péter
Egy wellness-délutánt és egy gyertyafényes vacsorát tölthetnek el a Park Hotel Pelikán jóvoltából. Jutalmuk még az Erika esküvői szalon 10 %-os kedvezményre jogosító utalványa és egy csokor virág a Margaréta virágszalon felajánlásából, valamint a Szombathelyi Televízió ajándéka, egy Képmesék DVD.

Negyedik helyezett: Májrits Zita és Fazekas Balázs
Az Erika esküvői szalon 5 %-os kedvezményre jogosító utalványát, virágot a Margaréta virágszalon felajánlásából, valamint a Szombathelyi Televízió Képmesék című DVD-jét kapták ajándékba.


A pároknak gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!