Galéria

Döntetlent játszott a Haladás

2009. szeptember 21., 16:39
Gólgazdag mérkőzést játszott szombaton este a Haladás a Kecskemét ellen. A szombathelyiek háromszor szereztek vezetést, a vendégek azonban mindannyiszor egyenlíteni tudtak. A 3:3-as döntetlen után a Haladás továbbra is a bajnoki tabella 16. helyét foglalja el.

 

A hétközben edzőváltáson esett át a szombathelyi csapat, amelynek kispadján Csertői Aurél helyét az egykori pécsi válogatott játékos, Róth Antal vette át. A szombati mérkőzésen jobban kezdtek a fehérben játszó hazaiak, fél órányi játék után Lattenstein talált be a kecskemétiek kapujába. A második félidő igazi közönségszórakoztató játékot hozott, a csapatok 20 percen belül négy alkalommal találtak be a kapuba. Először Csordás lőtt Rózsa kapujába szabadrúgásból, majd három percre rá Nagy Gábor lövése talált utat Mitrovics kapujába. Hat percig örülhetett csak a vezetésnek a Haladás, ekkor Yannick egyenlített újra. A 60. percben Kuttor lopózott fel, és a feléje szálló labdát fejjel juttatta a kapuba. És még nem volt vége. A 68. percben Bertus állította be a végeredményt, egy lecsorgó labdát a hálóba lőve. A hátralévő húsz percben már nem változott az eredmény, Róth Antal 3-3-as döntetlennel debütált a szombathelyi kispadon.

A Soproni Liga 9. fordulójában a Haladás újra itthon játszik - egymás után harmadszor. A rendkívül fontos összecsapáson a tabellán egy hellyel a Haladás előtt álló Diósgyőr lesz a szombathelyiek ellenfele.

Haladás - Kecskemét 3:3

Fotó: Vizi László