Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű
Galériák::
Képek rólunk
A kulisszák mögött
Sportgaléria
Képes történelem
Minden más

Születésnapi gálaműsor a moziban

Nagyszabású gálaműsorral ünnepelte 20. születésnapját a Szombathelyi Televízió péntek este az Agora-Savaria Filmszínházban. Régi munkatársak, közéleti személyiségek és az érdeklődő szombathelyiek csaknem megtöltötték a nézőteret. Az élő közvetítést a képernyők előtt a nézők is nyomon követhették.

Fotók a születésnapról
Fotó: Vizi László

Kétórás szórakoztató műsorral vártuk vendégeinket a moziba. Válogatott archív anyagokkal, mulattató produkciókkal és egykori munkatársakkal idéztük fel 20 év történetét. Sibinger János, az első főszerkesztő az indulás izgalmas időszakát elevenítette fel.

Bemutattuk azt is, hogy az évek alatt hogyan változott a technika, amivel dolgozunk. És felelevenítettük a dokumentumfilmeket, amelyek televíziónk műhelyében készültek.

Egy rövid összeállításban beszámoltunk arról, miről szóltak a hírek februárban, az elmúlt két évtizedben. Beszélgettünk olyan kollégákkal, akik Szombathelyen kezdték a tévés munkát, és ma már országos csatornáknál dolgoznak. Eljött a múltidézésre a Duna Tévéből ismert Szántó Georgina, a Tv2 munkatársai: Tóth Andrea és Bartók Zoltán, az MTV-ből Szekeres Kriszta és Kiszer Barbara operatőr, a Hálózat Tv szerkesztő-műsorvezetője: Tengelits András, és Varga Zoltán, aki nagyjátékfilmek vágásában működik közre.

Múltidézés
Fotó: Házi Gábor

A gálaműsor végén Ipkovich György polgármester és Kovács Ferenc, a megyei közgyűlés elnöke elismerő oklevelet adott át a 20 éves Szombathelyi Televíziónak. 


 

2010. február 15.
műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében