Hírek

I. Nyugat-Pannon Nagyvállalati Futballtorna

2012. szeptember 10., 20:55

Hat csapat vett részt az első alkalommal megrendezett tornán.

I. Nyugat-Pannon Nagyvállalati Futballtorna

Első alkalommal rendezték meg a szombathelyi Király Sportlétesítményben a Nyugat-Pannon Nagyvállalti Futballtornát, melyen hat csapat, a BPW-Hungária, a TDK-Epcos, az Opel-Magyarország, a Jabil, az LUK-Savaria és a Delphi vett részt. A kispályás erőfelmérőt körmérkőzéses formában írták ki, azaz minden gárda öt-öt találkozón lépett pályára. A meccsek   2X15 percesek voltak.

Novák Tibor HR-vezető, BPW-Hungária Kft
...


A hat csapat remek, izgalmas mérkőzéseket vívott. A gárdák közül egy picit kiemelkedett a TDK-Epcos együttese: róluk egyértelműen látszott, hogy nem először játszottak együtt.

Takács Balázs ügyvezető igazgató, TDK-Epcos Kft
...


A meccsek nem csak izgalmasra sikeredtek, hanem helyenként kőkeményre is. Ebből pedig arra lehetett következtetni a pálya mellől, hogy sportbarátság ide avagy oda, minden résztvevő nagyon komolyan vette az erőfelmérőt.

Horváth Gábor alapanyag raktárvezető, TDK-Epcos Kft
...


A torna rendkívül jól szervezett volt, az események, mérkőzések gördülékenyen követték egymást. A rendezők remek munkát végeztek.

Hajdú Krisztián HR-kontrolling, BPW-Hungária Kft
...


Az első Nyugat-Pannon Nagyvállati Futballtornát végül 13 ponttal a TDK-Epcos csapata nyerte megelőzve a Delphi és az Opel-Magyarország együttesét. A negyedik helyet a BPW-Hungária, az ötödiket a Jabil, míg a hatodikat a LUK-Savaria szerezte meg. A viadal gólkirályi címén két Epcos-focista osztozott: az egyaránt öt-öt találatot szerző Németh Szabolcs és Horváth Zoltán.