Hírek

Kutyakiállítás lesz az OMK-ban

2006. július 11., 11:42
Kutyák, ebtulajdonosok, nemzetközi bírók, lacikonyha. A szervezők és a nevezők már javában készülnek a jővő hétvégi Nemzetközi C.A.C.I.B. Kutyakiállításra. Szombathelyen 15 éve rendez kutyás seregszemlét a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének Szombathelyi Szervezete, az országhatáron túl érkezők kutyabarátok számára pedig hat éve. Július 22-én és 23-án az Oladi Művelődési Központban 1500 kutya verseng az elismerésekért.

A négylábúak fellegvára lesz ismét az Oladi Művelődési Központ jővő hétvégén. A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének Szombathelyi Szervezete Oberwarttal közösen rendezi meg a Nemzetközi C.A.C.I.B. Kutyakiállítást július 22-én és 23-án. A kutyás programra több, mint 1500 gazdi nevezte be házi kedvencét. A rendezvényen 15 országból érkeznek résztvevők, például svéd és finn kutyusok is versengenek a rangos eseményen.

A 3000 négyzetméteres sátorban nemcsak a látványosságé és a versengésé lesz a főszerep. A látogatók éhségüket és szomjukat a lacikonyhán csillapíthatják jövő szombaton és vasárnap az Oladi Művelődési Központban.