Hírek

Jordán Tamást baleset érte

2009. február 10., 14:01
Balesetet szenvedett Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója tegnap reggel budapesti lakásában. A fürdőszoba vizes kövén elcsúszott és eltörött négy bordája. A kórházból nemrég hazaengedték, a gyógyuláshoz hat hét mozdulatlanság szükségeltetne, de Jordán Tamás - beinjekciózva - már ma este időutazásra invitál a színházban.

Tulajdonképpen a telefon az oka, hogy a színházigazgatónak bordái törtek. A csörgések sürgetésének eleget téve csúszott el a fürdőszoba vizes kövén. A baleset után Jordán Tamás még autóba ült és visszautazott Szombathelyre. A Markusovszky-kórházban megállapították a bordatörést.

A gyógyuláshoz hat hét mozdulatlanságra lenne szükség, de a közönség már ma este számíthat az időgép megalkotójára. Ugyanis - bízva a fájdalomcsillapító hatásában - Jordán Tamás színpadra lép, orvosi utasítás ide, vagy oda, este ismét beindul az időgép. Aztán jöhet egy nap mozdulatlanság, szerda és csütörtök este pedig egy újabb Lidocain blokád, hogy a 9700 Feri bácsija "színházat csináljon", Jordán Tamás pedig - beosztva a mozdulatokat -, földig hajolhasson a tisztelgő közönség előtt. 

Színházalapítónknak mielőbbi gyógyulást kívánunk, a jövőben pedig nagyobb óvatosságot, számít rá a közönség.