Hírek

Jelöltbemutató az MDF-nél

2010. február 01., 19:12
8-10%-os eredményt szeretne a tavaszi, országgyűlési választásokon elérni az MDF Vas megyében. Ma bemutatták azokat a személyeket, akik az egyéni körzetekben indulnak majd a párt színeiben. Minden körzetben állított jelölteket az MDF, amely a törzsszavazókon kívül jobb- és balodali szavazókat, valamint a városi értelmiséget és a kis-és középvállalkozókat is szeretné megszólítani.
Jelöltbemutató az MDF-nél

Az MDF Vas megyei választmánya egy hete, az országos választmány szombaton hagyta jóvá a képviselőjelöltek személyét. Megyénkben dr. Szabó Gábor, Mészáros Tibor, Tánczos Norbert, Babolcs Adrienn és Lőrinczné Dolgos Ilona indul a demokrata fórum színeiben az országgyűlési választásokon egyéni körzetekben.

A képviselőjelöltek a banki és önkormányzati reformot, a lakáshitelesek megsegítését, a munkahelyteremtést, a környezetvédelmet, a fiatalok támogatását állították programjuk középpontjába.

Gróf István megyei elnök megismételte: Vas megyében nincs szó arról, hogy az MDF és az SZDSZ közösen indítana képviselőjelöltek a tavaszi választásokon. A sajtótájékoztatón elhangzott: nem látni sem az MSZP, sem a FIDESZ programját, pedig fontos lenne, hogy versegő pártprogramokból választhassanak a szavazók, így nem hoznának érzelmi alapú döntést.