Hírek

A Fidesz sajtóközleménye

2010. február 11., 16:42
A Fidesz Szombathelyi Szervezete közleményt juttatott el ma délután szerkesztőségünkhöz. A párt azt állítja, hogy az elmúlt napokban több ismeretlen személy, magát fideszes aktivistának kiadva ajánlószelvényeket gyűjt hátrányos helyzetű személyek által lakott területeken. A közleményben felhívják a lakosság figyelmét arra, hogy a Fidesz nevében kizárólag megbízólevéllel és igazolvánnyal rendelkező személyek gyűjtik az ajánlószelvényeket. A kiadott közleményt itt olvashatják:

"Megerősített információink szerint az elmúlt napokban több ismeretlen személy, magát fideszes aktivistának kiadva ajánlószelvényeket gyűjt hátrányos helyzetű személyek által lakott területeken.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Fidesz nevében kizárólag megbízólevéllel és igazolvánnyal rendelkező személyek gyűjtik az ajánlószelvényeket. Kérjük a szombathelyieket, hogy fokozottan figyeljenek erre, és a legapróbb kétség esetén forduljanak a Fidesz  Szombathelyi Irodájához (9700 Szombathely, Szent Márton u. 10.).

Amennyiben kétség merül fel az ajánlószelvényt gyűjtő személyekkel szemben, úgy irodánk a megbízással rendelkező önkéntesekről az adatvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően megnyugtató tájékoztatást tud adni arra illetékes személyeknek."

Fidesz Szombathelyi Szervezete