Hírek

A FIDESZ szerint lejárató kampányt folytat Balassa

2011. szeptember 28., 17:28

Balassa Péter az MSZP szombathelyi szervezetének szócsöveként folytat lejárató kampányt a helyi Fidesz ellen – ezt mondta Szakály Gábor frakcióvezető mai sajtótájékoztatóján. Cáfolta a jobbikos politikus állítását, miszerint milliós nagyságrendű tartozása van a fidesznek a távhő felé.

A FIDESZ szerint lejárató kampányt folytat Balassa

Lejárató kampány folyik a szombathelyi Fidesz ellen- mondta újságírók előtt Szakály Gábor.

Szakály Gábor frakcióvezető, FIDESZ-MPSZ
Ez a Jobbik irányából érkezik. De vajon tényleg a jobbik irányából? Hiszen úgy tűnik, hogy Balassa Péter jobbikos képviselő az MSZP szombathelyi szervezetének a szócsöveként végzi mindennapos tevékenységét.

Balassa Péter a távhőszolgáltató felügyelő bizottsági tagjaként a napokban tette közzé, hogy a távhő hátralékosainak listáján a fidesz is szerepel. Arra szólította fel a pártot, azonnal fizesse be tartozását.

"Nem tartozásunk van a távhő felé, hanem elszámolási vitánk van a távhővel. Nem igazak az állítások, amiket Balassa Péter mondott. Soha nem volt 2 milliós hátralékunk."

A Fidesz frakcióvezetője elmondta, hogy bár a fűtést csak a sajtótájékoztatókra kapcsolják be, az elszámolási számlájukon több százezer forint szerepelt, ezt vitatják. Emiatt kötöttek fizetési megállapodást a szolgáltatóval. Hasonló cipőben járnak a környező kis üzletek is.
Szakály Gábor szerint aggályos, hogy a távhő felügyelőbizottságának tagja személyes adatokat szivárogtat ki. Több kérdést is címzett Balassa Péternek: Miként lehet az, hogy NB II-es focistaként többet keresett, mint NB I-esként? Miért nem tájékoztatta az országgyűlési választások előtt a képviselőként indult politikus a közvéleményt arról, hogy - idézem - az mszp-s kézivezérléssel működő Haladás Labdarúgó Kft-nél marketingvezetői pozíciót töltött be 2009 augusztusától 2010. május közepéig. Miért nem szerepeltette vagyonnyilatkozatában az mszp-s városvezetéstől kapott megbízásokat teljesítő korábbi cégének tulajdonosi hányadát?