Hírek

A Jobbik megsemmisítette a le nem adott ajánlószelvényeket

2010. március 22., 13:31
A szükségesnél kétszer több ajánlószelvényt gyűjtöttek össze a Jobbik Vas megyei országgyűlési képviselőjelöltjei. A le nem adott kopogtatócédulákat ma délelőtt semmisítették meg.
A Jobbik megsemmisítette a le nem adott ajánlószelvényeket

Ezt minden pártnak ma délután 16 óráig kellett megtennie. Az erről szóló jegyzőkönyvet március 25-ig kell benyújtani a Választási Bizottságnak.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Vas megyei országgyűlési képviselőjelöltjei valamennyi választókerületben 7-10 nap alatt összegyűjtötték a szükséges ajánlószelvényeket - mondta a mai sajtótájékoztatón Bana Tibor, a párt megyei választmányi elnöke. A kellő számú kopogtatócédula összegyűjtése után is érkeztek a párt jelöltjeihez ajánlószelvények: minden körzetben még legalább 1000, de van ahol 1300-1400 is. A le nem adott ajánlószelvényeket ma, a törvényi kötelezettségüknek eleget téve, megsemmisítették a képviselőjelöltek.

A sajtótájékoztatón elhangzott: a Jobbik mind a 176 egyéni választókerületben képes volt jelölteket állítani, mindenhol lehet egyéniben és listán is a pártra szavazni. A párt Vas megyei kampányzáró rendezvényére április 6-án kerül sor. A meghívott vendég Morvai Krisztina Európai Parlamenti képviselő lesz.