Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

A sportkomplexumban győztek a futsalosok

Adásban volt: 2018. október 10.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Gyenge első félidőt követően végül magabiztos győzelemmmel tudta le a BME FC elleni bajnoki mérkőzését a Kútház-Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata. A szombathelyiek 8:4-es sikerüknek köszönhetően továbbra is a tabella közvetlen élmezőnyében állomásoznak.

Első alkalommal lépett pályára tétmérkőzésen a Haladás futsalcsapata a klub új sportcsarnokában. Talán a kissé szokatlan helyszín lehetett az oka annak, hogy az első félidőben kifejezetten gyengén teljesítettek a vasi zöld-fehérek és 4:2-es hátrányba kerültek. Szerencsére térfélcserét követően óriásit változott a játék képe. A hazaiak óriási tempót diktálva 5 perc alatt megfordították az állást és végül magabiztos, 8:4 arányú győzelmet aratttak a derbi végére teljesen elfáradó újonc fővárosi alakulat ellen. A szombathelyi gárda legeredményesebb játékosa ezúttal is Dróth Zoltán volt, aki négy találatot szerzett.

Dróth Zoltán - futsaljátékos, Kútház-Haladás VSE
“Az első félidőben én nem is tudom, hogy mi volt a csapattal. Azt nem is mondom el, hogy mi hangzott el a félidőben. De az a lényeg, hogy a második félidőben már mindenki nyerni akart és ide koncentrált. Örülök, hogy tudtunk nyerni.

A vendégek csapatának kapuját a volt szombathelyi Tyukász Péter őrizte. A roppant szerény és szimpatikus hálóőr remek teljesítményt nyújtott. Óriási szerepe volt abban, hogy csapata a második félidő közepéig partiban volt a jóval erősebb játékosállománnyal rendelkező hazaiakkal szemben.

Tyukász Péter - futsaljátékos, BME FC
“Úgy gondolom, hogy nagyon szép éveket töltöttem itt. A szurkolók is emlékeztek erre, mert szerencsére nagy szeretettel fogadtak. Érzemileg nehéz volt, de ezt félre tudtam tenni szerencsére és a pályán választ adtunk arra, hogy nem vagyunk mi egy lesajnált csapat, azt hiszem.”  

A Haladás csapata négy mérkőzést követően 10 ponttal a bajnoki tabella harmadik helyén áll. A zöld-fehérek legközelebb október 15-én hétfőn lépnek pályára, amikor a Debrecen együttesét fogadják a Rohonci úti sportcsarnokban. Azon a derbin már a leváltott szerb vezetőedző helyére kinevezett Sziffer András irányítja a vasiakat.

2018. október 10.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
Öko-Logikus
Szombathelyi Ifjúsági Magazin
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében