Hírek

A Vasashoz látogat a Hali

2019. október 18., 14:55

Hétvégén folytatódik az NB II-es labdarúgó bajnokság, Supka Attila legénysége Angyalföldre látogat.

A Vasashoz látogat a Hali

Két hét szünet után folytatódik a Merkantil Bank Liga pontvadászata. Jagodics Márkéknak rosszul jött a pauza, hiszen utolsó bajnokijukon hosszú időt követően ismét nyerni tudtak, az áldozat a Kazincbarcika volt, ráadásul idegenben. A szombathelyiek következő ellenfele a szebb napokat látott Vasas lesz. Az angyalföldiek 4 győzelemmel, 2 döntetlennel és 4 vereséggel a tabella 8. helyén tanyáznak, míg a Haladás 2 győzelmével, 6 döntetlenjével és 3 vereségével jelenleg a 12.

Jagodics Márk - labdarúgó, Szombathelyi Haladás
"Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk a Vasas ellen, nyilván ők sem ott tartanak a tabellán, ahol szeretnének és ahogy elvárták, mi sem. Úgy gondolom ez egy nagyon ki-ki mérkőzés lesz, mindkét csapatnak élethalál harc, hiszen, hogy ha egy vereség van, akkor akár le is szakadhat a mezőnytől most már. Viszont nekünk mindenképpen az a célunk, hogy nyerjünk és 3 ponttal kapaszkodjunk az élmezőnyhöz."

Vasárnap 17 órakor rendezik az új Illovszky Rudolf Stadionban a találkozót, amelyet a szurkolók a legnagyobb internetes közösségi videomegosztó portálon élőben nyomon követhetnek.