MNB
MNB - 2

Hírek

A viharsarokban folytatná jó szereplését a Hali

2015. augusztus 28., 19:21

Az NB I-es labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában a sereghajtó Békéscsaba otthonában lép pályára a Haladás. A derbi egyértelmű esélyese a bronzérmes helyen álló szombathelyi csapat.

A viharsarokban folytatná jó szereplését a Hali

Hat fordulót követően a tabella harmadik helyén állomásozik a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata. A vasi zöld-fehérek a hetedik körben az utolsó pozíciót elfoglaló Békéscsaba gárdájához látogatnak. Mészöly Géza vezetőedző még véletlenül sem szeretné azt, ha tanítványai elbizakodottan lépnének pályára a Viharsarokban.

Mészöly Géza vezetőedző, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Önbizalommal kell mennünk Békéscsabára és a mérkőzésre a pozitív oldalunkat felvinni és semmiképpen sem nagyképűen, amit én egyénenként sem szeretek, de azt sem szeretem, ha az aktuális csapatom azt érzi, hogy jó pozícióban van és lenézi az ellenfelet.”

A szombathelyi csapat eddig remekül szerepel idegenben: Németh Márióék az eddigi három találkozójukon hét pontot gyűjtöttek be. Ezt a pompás sorozatot szeretnék Békéscsabán is folyatni a vasi zöld-fehérek.

Németh Márió labdarúgó, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Hát remélem, hogy kötelező győzelem lesz, mert mindenképpen három pontért megyünk Békéscsabára. nagyon jó formában van a csapat és úgy érzem, hogy ennek köszönhetően én is jó formában vagyok. Mindenképpen három pontért utazunk.”

A békéscsabai találozó szombaton 18 órakor kezdődik. A szombathelyi csapatot sok drukker kíséri el a mérkőzésre,  ugyanis a derbire szurkolói busz indul a vasi megyeszékhelyről.