Hírek

Aczél marad

2011. május 25., 12:27
Marad a sikeredző Szombathelyen! Eldőlt, hogy további egy esztendeig az az Aczél Zoltán irányítja a Haladás futballcsapatának szakmai munkáját, aki egy kiesőjelölt együttesből kishíján élgárdát faragott pár hónap leforgása alatt.
Aczél marad

Felszállt a füst a Rohonci úton: eldőlt, hogy Aczél Zoltán kitölti a Haladással korábban megkötött, 2012 nyaráig szóló szerződését. A vezetőedző a napokban találkozott a klub tulajdonosi körének tagjaival. Mind a szombathelyi önkormányzat nevében Marton Zsolt alpolgármester, mind pedig Illés Béla maximális támogatásáról biztosította a kitűnő szakembert.


Tóth Miklós - ügyvezető, Szombathelyi Haladás
"Mindig is azt mondtuk, hogy nem volt edzőkérdés. Elmondtuk, hogy tavasszal amikor a váltás mellett döntöttünk Aczél Zoltánt megkerestük és azt mondtuk neki, hogy hosszú távon számítunk rá. Akkor másfél éves szerződést kötöttünk vele. Tehát Zolival még egy évig van szerződésünk."
 
Aczél Zoltán elmondása szerint nem keresték más csapatoktól a bajnokság vége után, így Debrecenből sem kapott most ajánlatot. A munka folytatásával kapcsolatban számára a legfontosabb feltétel az volt, hogy együtt maradjon a csapat magja, s azt két-három játékossal erősítsék meg. Mivel erre biztosítékokat kapott, örömmel folytatja a Szombathelyen megkezdett munkáját.


Aczél Zoltán - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
"Dolgozom, megtartom a felkészülést. Próbálunk a játékosokkal ugyanúgy jó futballt játszani, mint eddig. Tehát szeretnénk továbbra is támadófocit játszani a Rohonci úton. És idegenben is jobban kinézni, mint ahogy tettük ezt az elmúlt két hónapban."
 
A Haladás labdarúgóira, valamint szakmai stábjára most egy rövidke pihenő vár, majd június közepén megkezdődik a felkészülés a következő szezonra.