Hírek

Admiral-Hali győzelem a végjátékban

2012. április 25., 17:35

Az utolsó pillanatban lőtt góllal 6:5-re legyőzte az Admiral-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata a  Nagykáta gárdáját. Újabb sikerének köszönhetően már 33 pontja van a szombathelyi együttesnek, ami a nagyon előkelő hetedik helyezést jelenti a vasi zöld-fehéreknek.

Admiral-Hali győzelem a végjátékban

A válogatott programja miatti hosszú szünet után folytatódott az NB I-es futsal-bajnokság, melynek 21. fordulójában az Admiral-Haladás VSE a sereghajtó Nagykáta gárdáját  fogadta. A mérkőzést  az Aréna Savaria körüli tisztázatlan viszonyok miatt a Rohonci úti munkacsarnokban játszották a csapatok.  A derbi  szabályos gólesővel kezdődött: a 8. percben már 2:1 arányban vezettek  a nagyon motíváltnak tűnő  vendégek. A folytatásban aztán magához  ragadta a kezdeményezést a Haladás és előbb Czeglédi Balázs találatával egyenlítettek a vasiak, majd Jáger Sándor góljának köszönhetően a vezetést is megkaparintották. Így pedig 3:2-es állásnál  vonulhattak a küzdő felek a szünetre. Térfélcsere után a csapatkapitány Németh Péter is betalált a nagykátaiak kapujába, s ezzel már kettővel jártak előrébb a zöld-fehérek. Egy gólváltást követően pedig már 5:3-ra vezettek Pálmay Tamás tanítványai.  Ám mielőtt még megnyugodhattak volna a hazai szurkolók jött  Vörös Péter és Vörös István, s góljaikkal egálra  alakították az  állást. Így aztán   5:5-ről futottak neki a küzdő felek a derbi hajrájának. A meccs vége előtt  12 másodperccel Horváth Péter újabb gólja 6:5-ös Haladás sikert jelentett.

Pálmay Tamás vezetőedző, Admiral-Haladás VSE
A meccsnek minden nyűge, baja látszódott. Problémáink vannak: semmit nem tudunk a holnapról. Nem tudom például, hogy holnap tud-e edzeni a csapat. Azt sem tudjuk, hogy a play-offot hol játsszuk.

Újabb győzelmének köszönhetően a Haladásnak már 33 pontja van, amivel a bajnokság 7. helyén áll a csapat. A szombathelyiek a következő fordulóban a Cső-Montage otthonában lépnek pályára hétfőn 19 óra 30 perckor.