MNB
MNB - 2

Hírek

Ajándékot vittek a megyei közgyűlés vezetői a megye valamennyi mentőállomására

2020. december 18., 20:20

A járvány idején is frontvonalban dolgozó mentők gyümölcsöt, üdítőt, édességet, kávét, teát és üdítőt kaptak. A megyei vezetők hétfőn a Markusovszky-kórházba visznek ajándékot.

 

Ajándékot vittek a megyei közgyűlés vezetői a megye valamennyi mentőállomására

Mindenkinek jutott valami a kezébe az adományátadáson. A megye mind a 10 mentőállomására vittek ajándékot a megye vezetői.  

Majthényi László - a Vas Megyei Közgyűlés elnöke
“Eddig is és ezután is ki kell tartaniuk. A járvány nélküli időszakban is így volt ez, de most március közepe óta óriási terhelés alatt vannak az egészségügyben dolgozók. És a mentőszolgálat munkatársai azok, akik először találkoznak azokkal akik rászorulnak a segítségre, a kezelésre.”

Az ünnepeket szeretnék könnyebbé tenni a mentőállomás dolgozóinak, akiknek nagyon sokan kifejezik hálájukat különféle ajándékokkal.  

Lórántfy Mária - régióigazgató, OMSZ
“Sokaktól sokféle ajándékot, felajánlást kapunk. A megyei közgyűléstől is kaptunk már a tavaszi időszakban illetve most az ősziben is maszkokat. Nyilván az alapvető és a kötelező védőeszközeink és felszereléseink rendelkezésre állnak, de mindig lehet kicsit többet mást kiegészítést, ami a dolgozóknak a közérzetét, a biztonságérzetét javítja.

Leginkább élelmiszer felajánlást kapnak a mentőállomáson dolgozók.

A mentősök hálásak az ajándékokért, hiszen azt jelzi számukra, hogy odafigyelnek rájuk, és értékelik a munkájukat.