Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Aligátor Kupa vízilabda torna

Adásban volt: 2018. szeptember 12.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Harmadik alkalommal rendezi meg az AVUS az Aligátor Kupa felnőtt felkészülési vízilabda tornát. A viadalon ezúttal a rendező klub mellett a Pécs, az UVSE és Honvéd csapatai szerepelnek.

Az előzetes tervek szerint valamikor október elején kezdődik majd el az OB I-es felnőtt vízilabda-bajnokság. A szövetség ugyan még nem készítette el a kiírást, ám a csapatok gőzerővel készülnek a rajtra. A szombathelyi AVUS például a hétvégén egy hazai rendezésű tornával hangol a bajnokságra. A célokról Matajsz Márk vezetőedző nyilatkozott Aréna című sportmagazinunkban.

Matajsz Márk - vezetőedző, AVUS
“Ez egy felkészélési torna lesz. Eredmény másodlagos. Itt szeretnék minél tőbb lehetőséget adni a fiataloknak. Megnézni, hogy hol is állunk jelen pillanatban nyolc hét munka után. A cél nekünk az, hogy majd május végén legyünk ott, ahol lennünk kell. A stabil bennmaradás a cél.”

A III. Aligátor Kupán a rendező AVUS mellett a Pécs, az Újpest, valamint a Honvéd csapatai szállnak vízbe. Matajsz Márk ígérete szerint a tornán sok lehetőséget kapnak majd a szombathelyi gárda fiataljai, akik közül az U18-as válogatottal világbajnoki bronzérmet szerző Ekler Bendegúz játékát előzi meg talán a legnagyobb várakozás.

Ekler Bendegúz - vízilabdázó, AVUS
“Szeretném kivívni a lehetőséget magamnak. Remélem, hogy meg fogom kapni. Minél többet szeretnék játszani. Bizonyítani a szombathelyieknek és a fiataloknak. Főként a fiatal generációnak motivációt adni, hogy nem lehetetlen az, hogy idővel ők is a felnőtt csapatban tudjanak játszani.”

A sorsolás alapján az AVUS pénteken délelőtt 10 órakor a Honvéd ellen játssza a torna nyitómeccsét. A vasiak a folytatásban este fél nyolckor az UVSE-vel meccselnek majd. A kétnapos viadal a szombaton 11 óra 30 perckor kezdődő AVUS-Pécs derbivel zárul. A mérkőzéseket a fedett uszoda új, vízilabdás medencéjében rendezik. A belépés ingyenes.

2018. szeptember 12.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében