Hírek

Amatőr teniszverseny

2010. július 01., 16:01
A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a Teniszklub Egyesület idén először rendezi meg az Optimo amatőr tenisz kupát. A versenyt két héttel korábbra hirdették, ám akkor a sok eső miatt használhatatlanok voltak a pályák. A szervezők remélik, hogy a kétnapos versenyt ezúttal nem mossa el az eső.
Amatőr teniszverseny


A teniszszövetség játékengedélyével rendelkezők nem, ám rajtuk kívül mindenki nevezhet a sportligeti teniszpályákon rendezett amatőr kupára. Szombaton 9-ig az egyéni versenyszámokban, 12-ig a párosban indulóknak kell leadniuk nevezésüket. Az amatőr versenyek között a legrangosabbak közé tartozik a kétnapos kupa.

Koczka János - szervező, Szombathelyi Teniszklub Egyesület
"Nagyon rangossá próbáltuk első alkalommal tenni a versenyt, hiszen első kategóriásnak írtuk ki, reméljük, jól fogjuk magunk érezni, jó versenyzéssel."

A 18 és a 45 év alattiak, valamint a 45 felettiek is külön kategóriában versenyeznek majd, párosban pedig a 60 év felettieknek rendeznek mérkőzéseket. A verseny különlegessége, hogy környezettudatos gondolkodásra ösztönzi a résztvevőket, hiszen aki használt tintapatront ad le, annak elengedik nevezési díját. A kétnapos verseny végén a szervezők gulyáspartira invitálják az amatőr teniszezőket.