MNB
MNB - 2

Hírek

Artner: 1+1 év

2013. április 26., 18:16

Újabb 1+1 esztendővel meghosszabbította a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának tulajdonosi köre  a vezetőedző és stábja 2013. június 30-án lejáró szerződését. A szakember legjelentősebb feladata az lesz, hogy folytassa a saját nevelésű fiatalok beépítését a felnőtt gárdába.

Artner: 1+1 év

Artner Tamás 2012. januárjában vette át a Szombathelyi Haladás irányítását. A szakember vezetésével az előző bajnokságot a 8. helyen zárta  a csapat és jelenleg is jó esély van, arra, hogy ezt a szereplést a zöld-fehér együttes megismételje, avagy még felül is múlja.

Tóth Miklós ügyvezető, Szombathelyi Haladás
“Felkértük Tamást, hogy újabb 1+1 évig irányítsa a Haladást. Azt gondolom, hogy az a munka, amikor tavaly átvette a Haladást és befutottunk a 8. helyre, jó. Remélem most is azt a helyet fogjuk elérni. Bár egy picit előrébb is tudunk végezni. Abban bízom, hiszen olyan meccseink vannak hátra, amiket meg lehet nyerni.”

A klub tulajdonosi köre nem csak Artner Tamás szerződésést hosszabbította meg, hanem a stábjáét is. Azaz Székely Tibor, Jagodics Zoltán és Jakab Csaba is marad a csapat mellett. A fő célkitűzés nem módosul, ami azt jelenti, hogy az eredményesség mellett továbbra is fontos lesz a tehetséges saját nevelésű fiatalok beépítése a felnőtt gárdába.

Artner Tamás vezetőedző, Szombathelyi Haladás
“Azt hiszem, hogy ennek mindenképpen örülni kell. Úgy érzem, hogy a vezetők ezzel az eddigi munkánkat ismerik el. Bíznak bennünk. Itt szeretnék köszönetet mondani  a csapatunknak, a játékosainknak és a  segítőimnek, mert abban, hogy meghosszabbították a szerződésünket, nekik nagy szerepük van.”

A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata a bajnoki helyezéseket tekintve a  klub történetének legsikeresebb időszakát tudhatja maga mögött. Az egylet vezetői bíznak abban, hogy Artner Tamás személye garancia lehet arra, hogy ez a sikersorozat minél tovább tartson.