Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Átadták a megyei Prima díjakat

Adásban volt: 2013. október 18.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

A Weöres Sándor Színházban megrendezett gálaműsor keretében az év vasi vállalkozóit is jutalmazták. A Vállalkozók Országos Szövetsége Vas megyében 9. alkalommal ítélte oda az elismeréseket az arra érdemeseknek.

Nincs jövője annak az országnak, amelyik nem ápolja kultúráját, nem gazdagítja a tudományt és nem szentel figyelmet a sportnak - ezekkel a szavakkal nyitotta meg a kormánymegbízott a Vas megyei Prima Gálát. Harangozó Bertalan hangsúlyozta: valamennyi jelölt a közjó javára munkálkodik, ezt ismerik el a díjjal az adományozók

Harangozó Bertalan - kormánymegbízott
“Természetesen nem nyerheti el minden jelölt a díjat, de már önmagában az a tény, hogy valaki a jelöltek közé kerül, biztos jele a köztiszteletnek, munkája széles körű elismerésének.”

A Prima díjat Demján Sándor alapította10 éve, 2005 óta a megyék is csatlakoztak, hogy a kisebb közösségek példaadó személyiségei is reflektorfénybe kerülhessenek.

Szőnye József - megyei elnök, Vállalkozók Országos Szövetsége
“A humán szféra jeles képviselőinek életútja, kimagasló teljesítményei előtt tisztelgés a reál szféra részéről, és ráirányítja a társadalom figyelmét ezen nagyszerű teljesítményekre és életpályákra.”

A közönségdíjat Antalovits Ferenc súlyemelő-edző kapta. A tudomány kategória jelöltjei közül az elismerés Kecskés László mellkassebésznek jutott. Vas megye Prima díját a sportolók közül  Patonai Imre kosárlabdázó, edző vehette át. Az oktatás és közművelődés területén  pedig Pallósiné Toldi Márta könyvtárigazgatót díjazták. A gálaműsor keretében  Az év megyei vállalkozója díjakat is átadták. Türk Árpád egyedi gépgyártó, Garger Imre bortermelő, Takács Péter kertész és Jakab Balázs épületgépész vehette át az elismerést.  Vajda Magda, a Fulgerit Kft. kereskedelmi vezetője és Déri Lajos, a Solvex Kft. ügyvezetője az Év vállalkozója országos kitüntetést december 6-án, Budapesten kapja majd meg.

2013. október 18.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében