Hírek

Az Admiral-Haladás VSE már gőzerővel készül a tavaszi meccsekre

2012. január 04., 17:19

Tavaly november végén játszotta utolsó bajnoki mérkőzését az Admirál-HVSE futsalcsapata. A Cső-Montage elleni derbi óta több mint egy hónap telt el, ám a szombathelyi játékosok nem pihenéssel töltötték ezt a hosszúnak tűnő időszakot.

Az Admiral-Haladás VSE már gőzerővel készül a tavaszi meccsekre

Halmos Máté játékos, Admirál-Haladás VSE
Hát ez az egy hónap eléggé rövid volt sajnos.  Ugye a teremtornák. Mindannyiunknak van kispályás csapata, amit a vezetőség annyira nem nézett jó szemmel, mert  hogy az NB I-ben kell szerepelnünk. Három teremtornán voltunk, három nagyobb teremtornán, szinte mindannyian. Sajnos csak decemberre kaptunk kimenőt.

Ettől függetlenül a játékosok nagy lendülettel vetették magukat a munkába. Az Admirál első idei foglalkozásán 14 játékos vett részt, köztük az a 23 esztendős berettyóújfalui Póta Balázs, aki lehet, hogy Szombathelyre igazol.

Pálmay Tamás vezetőedző, Admirál-Haladás VSE
Ami a legfontosabb, hogy távozó nincs, tehát a csapat együtt marad. Természetesen szeretnénk megerősíteni a társaságot. Gyakorlatilag napokon belül eldől, hogy ez sikerül-e vagy nem. Elképzelhető, hogy a Vasas elleni bajnokin egy új játékos mutatkozik be nálunk.

A Vasas ellen január 9-én 18.15 perckor az Aréna Savariában lép pályára az Admirál. A vasi zöld-fehéreket fűti a visszavágás vágya, ugyanis ősszel  Budapesten 5:1 arányban kikaptak a fővárosiaktól.