Hírek

Az Albacomp otthonába látogat a Falco

2010. február 05., 12:16
Jelenleg 50%-os teljesítménnyel áll a FALCO kosárlabdacsapata a bajnoki tabellán, és ha azt szeretné, hogy biztos helye legyen a legjobb nyolc között, meccset kell nyernie. Nem lesz könnyű dolga Nicola Lazics együttesének, hiszen szombaton az Albacomp otthonába látogat, ahol idén eddig csak a 16-0-val álló ZTE-nek, és kieélezett végjáték után a Kaposvárnak sikerült nyernie. 


Lazics mesternek össze kell szednie a FALCO játékát, ha győzni szeretne szombaton az Albacomp otthonában. Horváth Zoltán halála óta még nem sikerült teljesen rendet tenni a fejekben, pedig a tabella első nyolc helyére tíz esélyes csapat van, így mostantól minden meccs létfontosságú az együttesnek. Legutóbb a Szolnok ellen már egy koncentráltabb csapat lépett pályára, csak a szerencsén múlt, hogy nem tudtak nyerni Kálmánék.

Most Szrecsko Szekulovics együtteséhez utazik a csapat. A szolnokihoz hasonló védekezés és összeszedettebb támadójáték kell a sikerhez, hiszen lassan már összeszokik az utóbbi időben jelentősen átalakult játékosállományú együttes. Javulni kell a palánk alatt és a kinti dobásokban is. Azon is sok múlik, hogy az eddig kevesebb játéklehetőséghez jutó társak fel tudnak e nőni a rájuk háruló feladathoz.