Hírek

Az Aréna Savariában vehették át ezüstérmeiket a Falco játékosai, vezetői

2012. június 04., 17:38

Több száz szurkoló jelenletében tartották meg az Aréna Savariában azt a díjátadó ünnepséget, melynek keretében a Falco játékosai vehették át bajnoki ezüstérmeiket. Az eseményen részt vettek a város elöljárói is, akik szerepet kaptak a díjak, ajándékok kiosztásában is.

Az Aréna Savariában vehették át ezüstérmeiket a Falco játékosai, vezetői

Dr. Puskás Tivadar polgármester, SZMJV
....


A díjak átadásában részt vett Sterbenz Tamás, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára is. A szakember véleménye szerint példaértékű az a munka, mely a Falco háza táján folyik.

Dr. Sterbenz tamás főtitkár, MKOSZ
....


Az ünnepség egyik főszereplője az a Kálmán László volt, aki részese volt a sárga-fekete klub valamennyi jelentősebb sikerének, így természetesen a bajoki aranyérmes gárdának  is tagja volt.  A Sugár útiak csapatkapitánya ennek ellenére az idei bajnoki  második helyezést tartja a csúcsnak.

Kálmán László csapatkapitány, Falco-SZOVA KC
....


A több mint egy órán át tartó ceremónia végén négy szombathelyi kosaras vehetett át különdíjat: a légiósok közül Djordje Pantelics és Chad Timberlake, míg a honi játékosok közül Szabó Zsolt és Kálmán László kapott egy-egy díszes serleget éves teljesítménye elismeréséül.