Hírek

Az év meccsére készül a Crushers

2020. november 26., 15:19

A szombathelyi amerikai focisták hétvégén a Győr Sharks ellen vívják a bajnokság döntőjét.

 

Az év meccsére készül a Crushers

A szezon legfontosabb mérkőzésére készül az NBA Szombathely Crushers amerikai focicsapata. A Zúzók a Győr Sharks ellen lépnek pályára a Divizió I-es bajnokság fináléjában. A szombathelyiek az elődöntőben a Miskolc Steelers együttesét ejtették ki elképesztő végjáték után, így nyílik esélyük megvédeni bajnoki címüket. Stábunk a finálé előtti edzésén látogatta meg a csapatot.

Békei Norbert - játékos, NBA Crushers
“Szerintem nagyon helyén van a szívünk most. Ugye ez egy nehezített szezon idén, most az idei Divízió I avanzsált az első osztállyá. Nagyon szeretnénk megnyerni, hogy meg tudjuk védeni a bajnoki címünket. Ami a titkunk lehet, hogy jobban akarjuk.”

A két csapat az alapszakasz első fordulójában már találkozott egymással. A szeptemberi meccsen közel volt az idegenbeli győzelemhez a Szombathely, de végül a Cápák örülhettek. A Crushers célja nem lehet más, mint visszavágni a vereségért.

Billy Hatten - játékos, NBA Crushers
“Hosszú idő után az volt az első meccsünk. Jól játszottunk, de aztán elkövettünk néhány hibát. Most azonban a bajnoki cím a tét. Tudjuk az okait, hogy akkor miért kaptunk ki, de most sokkal jobban sikerült a felkészülésünk, többet tudtunk edzeni is, ezért úgy gondolom, hogy ezúttal jóval több esélyünk lesz a győzelemre.”

A Sharks elleni döntőt szombaton délben rendezik, a Győr melletti Nyúlon.