Hírek

Az MSZP készen áll a megmérettetésre - sajtóközlemény

2010. augusztus 24., 13:00
"A Magyar Szocialista Párt Szombathelyi Szervezete és a szombathelyi Szabadelvű Társaskör Egyesület, valamint szombathelyi civil szervezetek közös jelöltjei mind összegyűjtötték a jelöltségükhöz szükséges ajánlószelvényeket, és ezeket a mai napon a szombathelyi Választási Irodán leadtuk.

Soha nem látott mennyiségű támogatást kaptak jelöltjeink a város olyan körzeteiben is, ahol húsz éve a jobboldal dominál.

Büszkék vagyunk jelöltjeinkre, és örömmel tapasztaljuk a választók egyre erősödő támogatását. Bizakodva tekintünk a javuló tendenciára, amely azt mutatja, hogy a választópolgárok kezdenek felébredni a Fidesz-KDNP kormány hazugságai okozta kábulatból.

Szervezeteink meghirdetik a 30 nap - 30 ezer háztartás programot. A szerdai naptól kezdve tizennégy képviselőjelöltünk és dr. Ipkovich György 30 ezer háztartásba szeretne eljutni személyesen, hogy bemutassuk a városban elért eredményeket és terveinket a következő négy évre. Természetesen eközben
folyamatosan jelen leszünk az utcán. Beszámolóinkat a kampányról pedig elolvashatják képviselőjelöltjeink honlapjain is. (www.amiotthonunk.info)"


Magyar Szocialista Párt Szombathelyi Szervezete, szombathelyi Szabadelvű Társaskör Egyesület, szombathelyi civil szervezetek