Hírek

Az Újpest ellen javíthat a Hali

2010. április 02., 17:54
Az Újpest ellen javíthat eddigi tavaszi mérlegén a Szombathelyi Haladás. A zöld-fehéreknek fontos lenne a három pont megszerzése a kiesőzónától való eltávolodás miatt. A találkozó szombaton délután 3 órakor kezdődik a Rohonci úton.
Az Újpest ellen javíthat a Hali


A tavaszi idény nem a legjobban indult a Haladás számára. Nehéz ellenfelekkel találkoztak a szombathelyiek, akik az elmúlt öt mérkőzésen mindössze négy pontot tudtak szerezni. Vészesen közel került a kiesőzónához Róth Antal együttese, amely mindössze egy ponttal előzi meg a tabellán 15. helyen álló Nyíregyházát.

Róth Antal - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
"Több pontot szerettünk volna, erre volt is lehetőségünk az előző meccseken, de ezeket már nem tudjuk visszahozni. Holnap új mérkőzés, új lehetőség, ezen kell pontot szereznünk."

Az Újpest még a Haladásnál is rosszabbul kezdte a tavaszt. A lila-fehérek öt meccsből négyet veszítettek el az elmúlt fordulókban, ilyen rossz kezdésre utoljára 1909-ben volt példa a klub életében. A Haladás 10 éve nem győzte le a fővárosi csapatot. A szombati meccsen semmiképpen nem léphet pályára a sérült Molnár Balázs, de rajta kívül Oross és Simon Attila sem állhat Róth Antal rendelkezésére. A régóta sérült Kenesei már edz, de még nem lesz ott a kezdőcsapatban. A Haladás-Újpest mérkőzés szombaton 15 órakor kezdődik.