Hírek

Balassa Péter a Jobbik szombathelyi jelöltje

2010. augusztus 16., 07:30
Balassa Péter a Jobbik Magyarországért Mozgalom szombathelyi polgármester-jelöltje. A párt a város összes választókörzetében megméreti magát, szombati sajtótájékoztatójukon bemutatták a 14 képviselőjelöltet, és ismertették programjuk főbb pontjait.
Balassa Péter a Jobbik szombathelyi jelöltje

A Jobbik szombathelyi polgármester-jelöltjének személye nem okoz meglepetést senkinek, hiszen egy helyi médium korábban már tényként közölte a hírt - kezdte Balassa Péter bemutatását Bana Tibor, a párt megyei elnöke. Szerinte Balassa neve garanciát jelent a változásokra.

A párt célja, hogy minél nagyobb számban jelen legyenek a közgyűlésben és hozzászólhassanak a város életéhez - hangzott el.

Balassa Péter ismertette a mozgalom programjának főbb pontjait, eszerint a Jobbik új gondolkodásmódot alakítana ki, racionális gazdálkodást, tervezhető jövőképet szeretne a városban.

Balassa Péter
"Ingyenessé tennénk a parkolást a kórház körül."

Emellett felülvizsgálná a már befejezett és a még meg nem valósult beruházásokat, így például a Magellán Center és a Kőszegi utcai parkoló körüli botrányokat, és átvilágítaná a SZOVA-t. A sajtótájékoztatón bemutatták a párt képviselőjelöltjeit is, a Jobbik mind a 14 szombathelyi választókörzetben indít jelöltet.