Hírek

Balassa Péter sajtóközleménye

2010. augusztus 25., 11:03
Az elmúlt hétfő eseménye, - amikor is a nyílt utcán, járókelők szeme láttára raboltak ki egy ékszerüzletet, arra késztetett, hogy sajtóközleményben felhívjam az olvasók figyelmét arra, hogy Szombathely már nem tartozik a biztonságos városok közé!

A városunkban egyre elharapózó erőszakos cselekményeket sem, mint a régió szülötte, sem mint politikus, de legfőképpen, mint családját féltő , gyermekei jövője miatt aggódó apa sem tudom elfogadni. Ez ellen tenni kell valamit!

A jelenlegi Fidesz kormány, a hatalomra kerülése után szétkürtölte: „ a közbiztonság két héten belül érezhetően javulni fog”. Nos, mi szombathelyiek pont az ellenkezőjét érezzük.

Azt is tegyük rögtön hozzá, hogy a jelenlegi állapotokért keményen terheli felelősség az MSZP politikusait is. A korrupció melegágyaként emlegetett párt iskolapéldát mutatott bűnözőinknek, hogy a bűnt nem mindig követi bűnhődés.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom konkrét programmal rendelkezik a közbiztonság javításáért, amelyet az önkormányzati választásokat megelőző kampányban meg is szeretne ismertetni a lakossággal.  Azokkal, akik szeretnék, hogy gyermekeinknek, unokáinknak egy biztonságos Szombathelyt adjunk át egy nap és ne olyat, amilyen a hétfői volt.


Biztonságosabb Szombathelyt kívánok!

Balassa Péter

A Jobbik Magyarországért Mozgalom

polgármester jelöltje