Hírek

Bartucz Klára lett az Év női vállalkozója 2020-ban

2020. február 03., 14:39

Az elismerést harmadik alkalommal adták át a Női Vállalkozói Klub Egyesület farsangi bálján. Minden évben díjaznak egy hölgyet, aki tevékenységével példát mutat a többieknek az üzleti életben.

Bartucz Klára lett az Év női vállalkozója 2020-ban

A latin táncok jegyében szervezték meg idén a Női Vállalkozói Klub Egyesület bálját.

Az asztalokat is egy-egy táncról nevezték el. Az eseményt Zsámboki Marcell nyitotta meg, aki elismerően szólt a klub tevékenységéről.

Zsámboki Marcell - elnök, Magyar Táncsport Szövetség
"Azt gondolom, hogy évről évre egyre intenzívebben vesznek részt a szombathelyi közéletben, ezt Pestről is örömmel látom, és ehhez is csak gratulálni tudok."

Az egyesület 2012-ben alakult. Jelenleg 36 tagja van, a hölgyek egyéni vagy társas vállalkozást működtetnek Vas megye, illetve Szombathely területén.

Laki Brigitta - elnök, Női Vállalkozói Klub Egyesület
"Egy olyan közösségi keretet szerettünk volna biztosítani a női vállalkozóknak, ami lehetővé teszi az információszerzést, a kapcsolódást, a hálózatosodást és összekötését mindannak, amit ezek a hölgyek a gazdasági életben megtapasztalnak."

Havonta szerveznek találkozókat, képzéseket, kiemelt rendezvényük az évben a jótékonysági white party és a díjátadóval egybekötött bál. Az Év női vállalkozója elismerés odaítéléséről minden évben egy öttagú kuratórium dönt.

Kiss Katalin - kuratóriumi elnök, Női Vállalkozói Klub Egyesület
"A díjra az egyesület tagjai jelölnek, nemcsak egyesületi tagokat, hanem olyan női vállalkozókat, akik tevékenységükkel példát mutatnak a többiek számára."

Három jelölt közül hirdettek győztest, aki S. Horváth Ildikó: Három grácia című rézkarcát kapta jutalmul.

Klára 30 éve vállalkozó, függönyökkel és árnyékolástechnikával foglalkozó üzlete van a belvárosban.

Bartucz Klára - Év női vállalkozója 2020
"A kitartásom, a lelkesedésem, mert a mai napig nagyon szeretem csinálni a munkámat, örömmel, élvezettel állok a pult másik felén. Imádom az embereket, szeretek kiszolgálni, benne lenni a nyüzsgésben, és az egész, ami körülvesz, nagyon kellemes környezet."

Közel 80-an szórakoztak az elegáns, jó hangulatú bálon.