Hírek

Bemutatta szombathelyi jelöltjeit a Mi Hazánk Mozgalom

2024. április 05., 21:22

Az Éljen Szombathely és a Fidesz-KDNP után bemutatta szombathelyi jelöltjeit a Mi Hazánk Mozgalom a június 9-ei önkormányzati választásra. Danka Lajos az öt évvel ezelőtt alakult párt polgámester-jelöltje Szombathelyen, és itt mindegyik választókörzetben indítanak képviselőjelöltet.

Bemutatta szombathelyi jelöltjeit a Mi Hazánk Mozgalom

Mind a 12 szombathelyi körzetben indít jelöltet a június 9-i helyhatósági választáson a Mi Hazánk Mozgalom. A párt országgyűlési képviselője , Dócs Dávid jelöltbemutatójukon kiemelte, hogy szeretnének tevékenyen részt venni a város életének fellendítésében, valamint megtörnék az elmúlt 30 évben tapasztalt politikai iszapbirkózást.

A Mi Hazánk polgármester-jelöltje dr. Danka Lajos lesz, aki jelenleg tanárként, közgazdászként dolgozik, korábban országgyűlési képviselőként tevékenykedett.

Az 1-es számú körzetben Szekér István, a 2-esben Giczy József, a 3-asban Pintér Csaba, a 4-esben Marton Zsolt, az 5-ösben Saly Antal, a 6-osban Kolonits László, a 7-esben Danka Lajos, a 8-asban Némethy Csaba, a 9-esben Magyari Ákos, a 10-esben Tóth László, a 11-esben Darázs Hajnalka, míg a 12-es számú egyéni választókerületben Kovács Jenő indul a 2024. június 9-én esedékes önkormányzati választáson. Elhangzott, hogy a párt részletes programját hamarosan ismertetni fogják a lakosokkal.

A rendezvényen Giczy József, a párt vasi elnöke közölte, a Mi Hazánk Mozgalom nemcsak a vármegyeszékhelyen, hanem több vasi városban is indít jelölteket, személyükre viszont csak a későbbiek során derül fény. A jelöltbemutató tájékoztató lakossági fórummal ért véget.