Hírek

BMX-tábor

2018. július 13., 13:48

Közel 20 gyermek részvételével BMX-tábort rendeztek Gencsapátiban. A szervezők a napi két edzés mellett szórakoztató programokról is gondoskodtak a fiataloknak.

BMX-tábor

A Gencsapáti KSE keretein belül első alkalommal szerveztek a település sportcentrumában BMX-tábort. Az ötnapos rendezvény ötletgazdája, koordinátora a világbajnoki résztvevő Vincze Gergely volt, aki saját tapasztalatait felhasználva állította össze a forgatókönyvet, melyben az edzések mellett kiegészítő, szórakoztató elemek is szerepeltek.

Vincze Gergely főszervező
“Alapvetően úgy építettem fel, hogy délelőtt lett volna az edzés, de a gyerekek meggyőztek arról, hogy délután is legyen egy edzés. Így egy nap kettő edzést tartunk. Közben pedig szórakozás, fagyizás, palacsintázás.”

A táborba szinte az egész környékről érkeztek jelentkezők. Volt aki Szombathelyről jött, de akadt olyan is, aki Sopronból járt le minden nap Gencsapátiba. A szervezők reggel 8 órától délután 5-ig felügyeltek a gyerekekre, de egy alkalommal a bátrabbak éjszakai sátorozáson is részt vehettek.  

Nagy Ármin táborozó, Szombathely
“Nekem nagyon tetszik a tábor. Igazából jó fej mindneki. Szeretek itt kint a levegőn lenni. Jó a pálya. Haverok is vannak. Igazából jó itt a hangulat nagyon.”

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy augusztusban egy újabb BMX-tábort is tartanak majd Gencsapátiban.