Hírek

Bravúros győzelmet aratott az Admirál-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata

2011. szeptember 28., 13:38

Az újonc szombathelyiek 2:1-re verték az Aréna Savariában a tavalyi ezüstérmes Berettyóújfalu gárdáját.

Bravúros győzelmet aratott az Admirál-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata

Az élvonalbeli  futsalbajnokság 4. fordulójában az egyik legjobb magyar csapat, a brazil játékost is soraiban tudó Berettyóújfalu látogatott Szombathelyre. A találkozó első félideje nem hozott gólt, így a döntés a második játékrészre maradt. A 23. percben meglepetésre a vasi gárda szerzett vezetést: Halmos remek labdával indította Kottánt, aki egy csel után a jobb sarokba lőtt. A bekapott gól után a vendégek - ha lehet - még nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak, ám ennek ellenére a Haladás lőtt újabb gólt. A 26. percben Németh Krisztián hatalmas kidobását Kottán Koronczai elé perdetette, aki közelről biztosan helyezett az ellenfél kapujába. 2:0-ás hátrányban a Berettyóújfalu játékrendszert váltott: átálltak vészkapus alkalmazására. Így viszont minden támadásukat emberelőnyben játszhatták végig. Ez több ziccert, viszont csak egy gólt eredményezett, azt is  csak a 40.  percben. Az utolsó pillanatokban az Admirál-HVSE leginkább Németh Krisztián parádéjának köszönhetően tudta megtartani 2:1-es vezetését.

Pálmay Tamás vezetőedző, Admirál-Haladás VSE
Óriási küzdelem volt, minden dícséretet megérdemel a csapat. Végig jól küzdöttünk és úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk.

Az Admirál-HVSE négy fordulót követően hat ponttal a bajnoki tabella 6. helyén áll. A szombathelyiek a következő fordulóban a harmadik helyezett Szeged otthonában lépnek pályára.