Hírek

Családi napot rendezett a BPW

2017. május 23., 15:00

Háromezer vendéget vártak a BPW-Hungária Kft. családi napjára a hétvégén. A gépgyártó cég programján egész nap a gyerekek álltak a középpontban, de a felnőttek is jól szórakoztak: a legnagyobb sikert a főzőverseny és a pontgyűjtő játék aratta.

Családi napot rendezett a BPW

Rotyogott a bográcsban a sertéspörkölt a nagy múltú szombathelyi gépgyár udvarán a hétvégén. A cég idén is megszervezte hagyományos családi napját a dolgozóknak. A színpadon az igazgató köszöntötte a több ezer vendéget, majd a kötélugró lányok léptek fel, közben pedig a főzőversenyen készült ételek zsűrizése folyt.

Novák Tibor - HR-vezető, BPW-Hungária Kft.
“Ez a rendezvény éppen arra ad lehetőséget, hogy informális közegben kapcsolatokat építsenek az emberek, kicsit kikapcsolódjanak. Ugyanis ezt mindig megkapjuk kritikaként, hogy hosszú időn keresztül nagyon nagy terhelést kapnak a dolgozóink. Ez egy olyan hétvége, amikor nincs munka, ki lehet kapcsolódni, színes programokkal próbáljuk szórakoztatni a dolgozóinkat, és a családtagokat, a gyermekeket.”
 
A házigazdák mindenkire gondoltak: a legkisebb gyermekeket játszósarok várta, a nagyobbak a vidámparkban töltötték az időt, a kamaszok pedig számos sporthelyszín közül választhattak. Akit a gyár tevékenysége érdekelt, a gépekkel is megismerkedhetett, sőt oda is bejuthatott, ahol a cég saját tanulóinak képzését végzi.
 
Mándli Péter - ügyvezető igazgató, BPW-Hungária Kft.
“Az elmúlt 25 év a folyamatos növekedésről szólt. 120 fővel indultunk, most több mint 1400-an vagyunk. Ez a rendezvény is nagyon hasznos nekünk, megnyitjuk ilyenkor egy órára a tanműhelyünknek a kapuit, azért, hogy a dolgozóink gyermekei láthassák, hogy milyen szakmákat lehet tanulni nálunk. És hogyha úgy gondolják, hogy szeretnének édesapjuk, édesanyjuk nyomdokába lépni, akkor itt élőben megnézhetik, hogy mi mit tudunk erre felajánlani.”

"A cég hatodik esztendeje szervez családi napot a munkatársaknak, amelyre a legtöbb kisgyermekes dolgozó évről évre el is jön."
 
Magyar Szabolcs - raktáros, BPW-Hungária Kft.
“A gyermekek itt a lényeg nálunk, a gyermekeket hozzuk. Dodzsem, hullámvasút, itt ez volt a lényeg, meg az arcfestés.”
 
Tóth István - üzemtechnikus, BPW-Hungária Kft.
“Mindent kipróbáltunk. A legfőbb programok, amiken részt vettünk, azok a gyerekprogramok, mert ez érdekli a kislányomat.”

Idén újdonsággal is készültek a szervezők: egész nap folyt a pontgyűjtő játék, amelynek győztese értékes ajándékot kapott. A kitartóak estig maradtak, és a Ciao bulizenekar muzsikájára szórakoztak.