Hírek

Családi napot tartott a lukácsházi Schott

2019. július 23., 19:37

Körhinta, csúszda, pónilovaglás, arcfestés - csak néhány népszerű gyerekprogram a lukácsházi Schott ampullagyár szombati családi napjáról, ahol a szórakozás mellett az egészség is fontos volt. Megtelt a rendezvénysátor és környéke dolgozókkal, falubeliekkel.

Családi napot tartott a lukácsházi Schott

Rotyogott az ebéd a lukácsházi nagyvállalat családi napján az egyik bográcsban.

“le kell hogy piruljon, a hagyma a végén kerül rá, az a különlegessége neki”

A szombati főzőversenyen nem volt kötelező recept, mindenki azzal indult, amivel akart. A klasszikus ízek az elmúlt négy évben győzelmet hoztak ennek a csapatnak, idén is hagyományos étellel próbálkoztak.

Gyenese Andrea - műszakvezető minőségellenőr, Schott Hungary Kft.
“Sertéstokány gulyásokk módra. Tehát igazából ez egy cigánytokány, amit én konkrétan tavaly Békéscsabán, Magyarország első cigányvendéglőjében ettem, és ebből alakítottam át a főzőcsapatunkra.”

Úgy ötvenen laktak belőle jól. (05.03-) Volt, ahol marhapörkölt főtt, másutt málnakrémlevest kínáltak, amiben nemcsak málna volt.

“egy csipet házipálinka, egy kis menta, egy csipet jóindulat”

És még ki tudja, mi minden. Gazdag programot szervezett a sok szombathelyinek is munkát adó lukácsházi cég erre a napra, ahová a dolgozókon kívül már a falubelieket is meghívják. Szórakozni és informálódni is volt lehetőség.

Némethné Simon Szabina - HR-vezető, Schott Hungary Kft.
“A családi napunkat az idei évben is összekötöttük egészségprogrammal. Ezzel kapcsolatosan egy egészségsátrat állítottunk fel, ahol kóstolók vannak, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadás, egészségügyi szűréseken vehetnek részt a munkatársak, illetve vitamint, gyümölcsöket is osztunk a résztvevőknek.”

Jó kondícióban vannak az ampullagyár munkatársai, ez kiderült a műfüves pályán megrendezett futballmérkőzéseken, (14.12-) ahol az ügyvezető is pályára lépett.

Vizi Balázs - ügyvezető igazgató, Schott Hungary Kft.
“A 24. családi napunk van, 24 éve vagyunk itt, 24 éve alapították a céget. És a legfontosabb üzenete ennek a családi napnak az, hogy megköszönjük egyrészt mind a dolgozóknak, mind a dolgozók családtagjainak az egész éves támogatát, illetve a munkát, és ezáltal is erősítsük a közösséget.”

A színpadon egymást váltották a sportos és zenés fellépők, de volt lehetőség quadozni, íjászkodni is. (27.50 után) A számtalan gyerekprogram mellett a legnagyobb sikert az instabox aratta, ahol mókás kiegészítőkkel lehetett fotózkodni, és a fényképet emlékbe hazavinni.