Hírek

Csapatépítő sportrendezvényt tartott a Schaeffler-csoport két magyarországi vállalata

2019. május 07., 15:53

Idén a szombathelyi cég látta vendégül a debreceni kollégákat, akikkel bowlingozásban és labdarúgásban is összemérték tudásukat.

Csapatépítő sportrendezvényt tartott a Schaeffler-csoport két magyarországi vállalata

2012-ben hagyományteremtő szándékkal hívták életre a Schaeffler Sportrangadót. Az esemény a cégcsoport magyar munkavállalói számára biztosít lehetőséget arra, hogy jobban megismerjék egymást. Idén a vasi megyeszékhelyen az egyetemi csarnokban mérkőztek meg a csapatok. A labdarúgótornán debreceni és szombathelyi kollégák mérték össze tudásukat.

Szabó Péter ügyvezető, FAG Magyarország Ipari Kft.
"Hagyományos sportrendezvényt 8 éve tartjuk, egyik évben Szombathelyen, másik évben Debrecenben. Nagyon jó csapatépítő a Schaeffler-csoport magyarországi gyárainak számára. Mindig örömmel jövünk és úgy gondolom, hogy a szombathelyi kollégák is örömmel jönnek Debrecenbe."

A csapatépítés jegyében közös gyárlátogatással indult a kétnapos rendezvény, majd bowlingozással és vacsorával hangolódtak a labdarúgók a másnapi tornára. A részt vevő játékosok komoly felkészülést követően léptek pályára, azonban a győzelem mellett más szempontok is fontosak voltak.

Seiler Alexandra raktáros, a Schaeffler Savaria Kft női labdarúgócsapatának vezetője
"Kilépünk a komfortzónánkból, kicsit kikapcsolódni jöttünk ide. Megismerkedni a debreceni kollégákkal, mert ugye náluk is elég sok az új kolléga. A régiekkel viszont kicsit felidézni a tavalyi vagy a tavalyelőtti évet, mert évente változik. Idén ők jöttek, jövőre mi megyünk."

Bár az első mérkőzésen a szombathelyi gyakornokok maradtak alul, a helyi hölgyek és a férfiak legyőzték a debreceni kollégákat.

Szigeti Tibor ügyvezető, Schaeffler Savaria Kft.
"Büszkeséggel tölt el engem az, hogy ismételten - ha mondhatom így - 2:1-re mi nyertük meg az összesített versenyt. Természetesen én is szeretnék ilyen jól focizni, de csak büszkeséggel tudok hozzájárulni, semmi mással."

A hajdúsági labdarúgók ígéretet tettek arra, hogy jövőre visszavágnak.