Hírek

Csőtörés az Oladi templomnál

2020. január 27., 14:23

Tűzcsapnak ütközött egy személyautó vasárnap este tizenegy órakor Oladon. Emiatt csapot kellett cserélni a Vasivíz szakembereinek, valamint  a vízszolgáltatás is szünetelt a lakótelep egy részén.

Csőtörés az Oladi templomnál

Ezen a helyen egy közlekedési baleset történt vasárnap késő este.  A lakók nagy zajt hallottak, mert egy személyautó a tűzcsapnak csapódott. Ezután a lakótelepen hétfő reggelig nem volt vízszolgáltatás.

Borcsics Brigitta - lakó
“hát mi tegnap este párommal tv nézés közben hallottuk  a szokásos driftelést és egy nagy csattanást, majd után ará egy félórára láttuk a villogó fényeket,és ebből gondoltuk hogy valami gond van, és egyszercsak nem volt víz. - és mikor lett víz?- hát reggel 8 körül már szerintem nem volt semmi gond”

A Vasivíz szakemberei kiásták a széttört tűzcsapot, és azt egy teljesen újra cserélték.  A munkálatok miatt a vízszolgáltatás szünetelt a lakótelep néhány lakótömbjében. A munkagépek a hiba elhárításáig okoztak közlekedési akadályt.

Koczka Tibor - kommunikációs és  marketingmenedzser, VASIVÍZ ZRt.
“Vasárnap este 11 órakörül történt egy baleset az Oladi lakótelepen melynek következtében a balesetező autó kidöntötte a tűzcsapot is, emiatt le kellett zárni a vizet és ezért hétfő reggel 9 óráig nem voltz víz a környéken a Simon István utca egy részén, de a hibát kollegáink időközben kijavították.”

A gyors beavatkozásnak köszönhetően a vízszolgáltatás visszaállítása mindössze néhány órára vette igénybe a lakók türelmét.