MNB
MNB - 2

Hírek

Debrecenben zárja a szezont a Hali

2012. május 24., 21:00

Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a bajnok Debrecen stadionjában  lép pályára a Haladás. A szombathelyiek tavaly 2:1 arányú győzelmet arattak a hajdúságiak otthonában a pontvadászat utolsó körében lejátszott találkozón.

Debrecenben zárja a szezont a Hali

Akárcsak a 2010/2011-es szezonban, a hétvégén befejeződő 2011/2012-es  bajnokságban is Debrecenben játssza az utolsó mérkőzését a Haladás NB I-es labdarúgócsapata.  Tavaly óriási bravúrral 2:1-re nyertek a szombathelyiek a hajdúsági megyeszékhelyen. Azóta egyetlen bajnoki mérkőzésüket sem veszítették  el Kondás Elemér tanítványai  és már a vasiak elleni találkozót megelőzően bajnoknak tudhatják magukat.

Schimmer Szabolcs labdarúgó, Haladás Sopron Bank
Természetesen benne van a pakliban, hogy megint mi fogjuk megverni a Debrecent. Ha jól tudom mióta Kondás Elemér átvette a Debrecen irányítását mindössze egy vereséget szenvedtek el a bajnokságban. Azt éppen tőlünk az utolsó fordulóban tavaly. Úgy hogy mi most sem feltartott kezekkel megyünk Debrecenbe. Szeretnénk nyerni.

A Haladás remek formában várja a Debrecen elleni mérkőzést. A szombathelyiek a 29. fordulóban 0:1-ről fordítva 2:1 arányú győzelmet arattak a középmezőny élén  álló Diósgyőr ellen. Emellett pedig az egész tavaszi idényben megbízható, jó teljesítményt nyújtanak Artner Tamás vezetőedző tanítványai.

Tóth Péter csapatkapitány, Haladás Sopron Bank
Nem vagyunk fáradtak. Én úgy gondolom, hogy a csapat egy nagyon jó úton jár. Igaz még nincs vége, még van egy mérkőzés. De szeretnénk ezt a következő szezonra is átvinni és most már tényleg egy jó ősz rajttal egy normális szereplést akarunk a következő szezonra.

A Haladás csapata szombaton 18 órakor lép pályára Debrecenben. A találkozót a Sport1 Televízió élőben közvetíti, a Szombathelyi Televízió pedig vasárnap 15 órakor felvételről megismétli.