Hírek

Dominó-AVUS ezüstérem

2014. augusztus 29., 15:07

A második helyen végzett a Dominó-AVUS serdülő vízilabdacsapata hazai rendezésű villámtornáján. A szombathelyi fiatalok többek között a Vasas korosztályos együttesét is megelőzték.

Dominó-AVUS ezüstérem

Négy utánpótlás  vízilabdacsapat, a KSI, a Vasas, a szerb VK Paracsin, valamint a rendező Dominó-AVUS serdülő gárdája vett részt a Szombathelyen megrendezett villámtornán. A rendkívül nívós viadalon a vasi együttes óriási bravúrral legyőzte a Vasas és a Paracsin gárdáját, a tornagyőztes KSI-től pedig csak nagy csatában kapott ki egy góllal. Ez az eredmény és különösen a második helyezés nagyon bíztató a közelgő osztályozók előtt.

Gyöngyösi András vezetőedző, Dominó-AVUS
“Azt lehet mondani, hogy ez egy visszajelzés, hogy jó úton járunk. A serdülő csapatunk úgy érzem, hogy előbbre van, mint a gyerek vagy az ifi. De a három eredményből hozzák majd ki a felső házat. Tehát nem elég, ha jó a serdülö, jónak kell lennie a gyereknek és az ifinek is.”  

A szombathelyi tornán résztvevő Paracsin csapatát a nagy szerbiai árvíz után hívta meg Magyarországra  az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Egyesület. . A vasi klub fedezte a vendégek egyhetes edzőtáborozásának teljes költségét.

Juhász Tibor stratégiai tanácsadó, Dominó-AVUS
“Nagyon jól érezték magukat, csodálatosnak tartják a városunkat. Nagyon köszönik, hogy itt lehettek és soha nem fogják elfelejteni. Remélem, hogy ez pozitív visszajelzés lesz Magyarországról nemzetközi szinten is.”

A villámtornát 6 ponttal a KSI együttese nyerte megelőzve a Dominó-AVUS, a Vasas és a Paracsin gárdáját. A találkozókat szinte kivétel nélkül táblás ház előtt játszhatták a csapatok.