Hírek

Döntetlen a riválissal

2011. május 02., 14:29
Közvetlen riválisának otthonában játszott döntetlent a Szombathelyi Haladás. A tizennegyedik helyezett Siófok otthonában lépett pályára az egy pozícióval előbbre lévő szombathelyi együttes.
Döntetlen a riválissal
Pocsék időben kezdődött a mérkőzés, aminek elején a hazaiak veszélyeztettek többet. Az egész találkozón rendkívül magabiztos volt a Haladás kapusa, Rózsa Dániel. Elsősorban távoli lövéseket hárítania, hiszen a szokatlan összeállításban pályára lépő Haladás elsődleges célja a pontszerzés volt a Balaton-parton. Mindent elmond a szombathelyiek ezúttal gyenge támadójátékról az, hogy az egész találkozón nem sikerült a kaput eltaláló lövéssel veszélyeztetniük a zöld-fehéreknek. Aczél Zoltán sérülés miatt Schimmert, Nagy II Gábort és Molnárt, eltiltás miatt Keneseit és Halmosit is kénytelen volt nélkülözni.
Az esőáztatta pálya sem segítette a folyamatosan játékot: az alacsony színvonalú és közepesnél gyengébb iramú meccsen a hetven fős Hali-tábor által támogatott zöld-fehér csapat az utolsó percekben beszorította a Siófokot, de csak Tóth Péter lövésénél járt közel a góllövéshez: Iszlai legurított szabadrúgását a csapatkapitány nem sokkal durrantotta fölé. Négy fordulóval a vége előtt tizenharmadik a Haladás, négy pont előnnyel a már kieső helyen lévő MTK előtt.