Hírek

Dr. Gyimesi József az ESZE polgármester-jelöltje

2010. július 19., 10:16

Az Együtt Szombathelyért Egyesület taggyűlése arról döntött, hogy független civil szervezetként részt vesz a szombathelyi önkormányzati választásokon, valamennyi egyéni választókerületben jelöltet állít, és a választói támogatás eredménye alapján önálló listával indul. A jelöltekről még ebben a hónapban döntenek.

Dr. Gyimesi József az ESZE polgármester-jelöltje

Az ESZE közleményében azt írja: választási részvételük célja a város vezetőinek leváltása és a hatalomgyakorlás civil kontrolljának biztosítása. A választási siker érdekében nem zárják ki a kapcsolattartást a hasonló szellemiségű szervezetekkel.

 

Az ESZE sajtóközleménye


A köztársasági elnök 2010. október 3-ára kitűzte az önkormányzati választásokat.
Az Együtt Szombathelyért Egyesület taggyűlése döntött arról, hogy független civilszervezetként részt vesz Szombathely önkormányzatának megválasztásában.
Az ESZE önállóan indít polgármester-jelöltet, és valamennyi egyéni választókerületben jelöltet állít.
Döntött arról is az Egyesület, hogy a választói támogatás eredménye alapján önálló listával indul.
Az Egyesület polgármesterjelöltje: Dr. Gyimesi József
Az egyéni választókerületi jelöltek kiválasztása folyamatosan történik, a jelöltek személyéről, és a listáról az Egyesület július hónapban hoz döntést.
Az ESZE választási részvételének a célja a város vezetőinek leváltása, a pártot nem választók képviselete, és a hatalomgyakorlás civil kontrolljának biztosítása.
A választási siker érdekében nem zárjuk ki a kapcsolattartást a hasonló szellemiségű szervezetekkel.


Szombathely, 2010. július 16.

Együtt Szombathelyért Egyesület