Hírek

Edzőmeccseket játszott a Haladás

2011. június 20., 13:27
Lejátszotta első két edzőmeccsét a 2011/12-es szezonra készülő Szombathelyi Haladás. A találkozókon négy "próbajátékos" is pályára lépett, ugyanakkor nem kapott szerepet az a Kenesei Krisztián, aki szóban megegyezett a folytatásról a vasi zöld-fehérekkel.
 
Edzőmeccseket játszott a Haladás

Megmutatta magát a szurkolóknak a 2011/2012-es bajnoki évadra készülő Szombathelyi Haladás. A vasi zöld-fehér futballcsapat a pénteki napon két edzőmeccset is játszott a Rohhonci úti stadionban: mindkét alkalommal egy menedzseriroda által összeverbuvált, szabadon igazolható focistákból álló nemzetközi válogatott volt az ellenfél. Az első, kétszer harmincperces derbin pályára lépett négy próbajátékos is a Haladásban: a brazil Fabinho, a szerb Panics, a costa-ricai Pablo, valamint a román Spectu. A szombathelyiek az első derbin 4:0-ás, míg a másodikon 1:0-ás győzelmet arattak. Egyik mérkőzésen sem szerepelt azonban az a Kenesei Krisztián, akivel a napokban, igaz csak szóban, újabb két esztendőre szóló megállapodást kötöttek a Perint-partiak.

A Haladás szakmai stábja a hét végén úgy döntött, hogy egyik próbajátékon lévő külföldi labdarúgónak sem ajánl szerződést, így valamennyien távoznak is a Rohonci útról. Tárgyalások folynak viszont az MTK-val Nagy I. Gábor ügyében, akire továbbra is számítana Aczél Zoltán vezetőedző. A Haladás a tervek szerint a héten két edzőmeccset játszana: csütörtökön ismét egy alkalmi csapattal szemben Szombathelyen, míg vasárnap Ausztriában az ukrán Metallurg Donyeck ellen.