MNB - 2
MNB

Hírek

Elhalasztják a Hali meccset

2010. november 24., 15:28
Elmarad a mára kiírt Haladás-Ferencváros Ligakupa-mérkőzés. A szombathelyi csapat a pálya használhatatlansága miatt kérte a találkozó elhalasztását. A szövetség elfogadta a kérést, és új időpontot jelölt ki. A hétvégi bajnoki mérkőzést viszont valószínűleg le lehet játszani a Rohonci úton.
Elhalasztják a Hali meccset

Két nappal a hétfői esőzés után is nedves, játékra alkalmatlan a Rohonci úti stadion gyepszőnyege. A pocsolyák ugyan már eltűntek, de néhány lépés megtétele után ragadós sár borítja be a cipőtalpat. A techikai igazgató szerint már a szombati Haladás-Debrecen mérkőzés sem tett jót a gyepnek. A Ligakupa-meccs a hét eleji esőzés miatt marad el. Vörös Csaba azt mondja, mindenképpen játszani szerettek volna, a pályaválasztói jog felcsrélését is felajánlották, hogy az Üllői úton játsszák le a találkozót. Ezt azonban a Fradi nem vállalta, így kénytelenek voltak új időpontot kérni a szövetségtől.

Vörös Csaba - technikai igazgató, Szombathelyi Haladás
"A mai FTC elleni meccs elmarad, de az MLSZ már kijelölte a találkozó új időpontját, ami december 14-e kedd, 14 óra 25 perc."

Az őszi bajnoki szezonnak már vége, a csapatok azonban még két előrehozott tavaszi fordulót lejátszanak idén. Szombaton a Szolnok látogat Szombathelyre. Amennyiben nem esik újabb csapadék, a Rohonci úti pálya gyepszőnyege valószínűleg kiszárad annyira, hogy meg tudják rendezni a találkozót.