Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Elkészült Vas megye gasztro- és bortérképe

Adásban volt: 2019. július 9.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Idén családbarát programok sorát kínálják a Vas Megyei Turizmus Szövetség partnerszervezetei. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették a szervezet vezetői.

Hiánypótló kiadványt jelentetett meg a Vas Megyei Turizmus Szövetség. A megyébe látogatók és az itt élők tájékozódását segíti az a gasztro- és bortérkép, amelyen tizenhét étterem, valamint tizenhárom borászat és pálinkaház szerepel.

Kondora Bálint elnök, Vas Megyei Turizmus Szövetség
Régóta dédelgetett álmunk volt, hogy megvalósítsuk ezt a projektet, idén sikerült és ráadásul ezt saját forrásból tudtuk megvalósítani. Térkép nyomtatásához kellett csak igénybe vennünk pályázati forrást. A lényeg az, hogy elérhető és kézbe fogható, illetve online is elérhető a Vas megyei borászati és gasztronómiai térkép.

Minden helyhez QR kód tartozik, amelynek okostelefonnal történő leolvasása után aktuális információkhoz és online navigációhoz juthatnak az érdeklődők. A térkép nyomtatott változata ugyan már megjelent, de  az internetes verzión további vasi éttermek és borászatok feltüntetésér lesz lehetőség.

2019 a Vas Megyei Családok Éve. Erre tekintettel két további kiadványt is megjelentetett a Vas Megyei Turizmus Szövetség. 6.27 - Az egyik egy pecsételő füzet, amellyel az egész megye bejárására buzdítják a családokat. 6.51- A másik pedig egy programfüzet, amelynek célja, hogy a fürdőlátogatások mellett új lehetőségeket kínáljanak.

Szendi Kata alelnök, Vas Megyei Turizmus Szövetség
És azt szeretnénk még elérni emellett, hogy ne csak oda látogassanak el a családok se, hanem megtalálják ezeket a kisebb attrakciókat elmenjenek oda, élményeket szerezzenek. A rendezvények kapcsán is hasonlót szeretnénk, hogy ne csak egy rendezvényre menjenek az itt élők, ami a közelükben van, hanem akár Vas megye túlsó felére is ellátogassanak, hisz ott is számos élményben lehet részük.

A  vasi rendezvények és attrakciók teljes listája, valamint a pecsételős játékkal kapcsolatos tudnivalók is olvashatóak a www.visitvas.hu oldalon, ahol megtalálható a Vas megyei gasztro- és bortérkép online változata is.

2019. július 09.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében