Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Elkezdődött a munka a Savaria Szimfonikus Zenekarnál is

Adásban volt: 2013. szeptember 10.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Javában gyakorolnak már a zenészek a nyitó koncertre, új bérlettel és programfüzettel is jelentkezik a zenekar, és idén sem marad el  a nagysikerű Hollywood Classics. Sajtótájékoztatón számolt be a részletekről a zenekar vezetője.

Szeptember 20-án tartja évadnyitó koncertjét a Savaria Szimfonikus Zenekar. A Szimfonia Bérlet előadásán Wagner-művek csendülnek majd fel, Vásáry Tamás vezényletével.

Mérei Tamás
"Ahogy Verdinek 200 éves születésnapját ünnepeljük az idén, úgy Wagnernek is, és Wagnerre fókuszáló programmal készülünk. Természetesen szép lassan elindul minden bérletünk, a Kamarazene-bérlet és az Opera bérlet, de ami új, az a Zenemanók bérlet, amit kifejezetten kisiskolásoknak és óvodásoknak szánunk, és  ami elindul október hó folyamán."

A gyerekbérlet négy, háromnegyed órás előadásból áll majd, az évszakokhoz kapcsolódó témákkal készülnek, színes és szórakoztató betétekkel, a legkisebbek nyelvén. Hamarosan megjelenik az SSO magazin második száma, és folytatódik a Szavak Szimfoniája című programsorozat is, amelynek keretében egy-egy művésszel ismerkedhetnek meg a zenebarátok. Az évad legnagyobb érdeklődésre számot tartó programja minden bizonnyal a Hollywood Classics lesz.

Mérei Tamás
"Immáron ötödször kerül megrendezésre, és most először három alkalommal, október 11. 12. és 13.-án. A sztárvendék Szolnoki Péter, a Bon Bon együttes énekese, illetve Újvári Tímea, akit a szombathelyi közönség már több helyről is ismerhet, Ullmann Mónia és Harsányi Levente lesznek a műsorvezetők."

Ezúttal a legújabb James Bond dalt, a Skyfullt láthatják-hallhatják majd, de mások mellett felcsendül a Utolsó Mohikán, a Da Vinci kód, és a  Rettenthetetlen betétdala is. A szünetben ismét kinyitja kapuit a James Bond Bár, és meglepetés színházi produkció is lesz.

2013. szeptember 10.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében