Hírek

Elkezdte a felkészülést a Hali

2013. január 09., 16:53

Január 9-től már a 2012-2013-as bajnokság tavaszi szezonjára készül a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A vasi zöld-fehérek napi két tréninget tartanak. A gárda az első hazai edzőmérkőzését január 26-án játssza majd a ZTE  ellen.

Elkezdte a felkészülést a Hali

Különböző sérülések, betegségek miatt két kapussal, valamint 20 mezőnyjátékossal tudta megkezdeni a felkészülést a tavaszi szezonra a Szombathelyi Haladás élvonalbeli  futballcsapata. Az Illés Akadémia műfüves pályáján megtartott gyakorláson új játékos nem volt a keretben, bár a vezetőség tervez erősítéseket.

Artner Tamás vezetőedző, Szombathelyi Haladás
"Konkrétumot nem tudok mondani, mert ilyenkor élő szerződése van minden játékosnak és csak olyat tudunk igazolni, akit a klubja elenged. Kiszelmeltjeink vannak, csak hát nekik vannak más lehetőségeik is. Arra lehet számítani, hogy a felkészülés 3-4. hetében fogunk konkrétumot mondani."

Az első edzés remek hangulatban zajlott. A játékosokon látszott, hogy maximálisan kipihenték magukat és feltöltődtek energiával. Ez nem is csoda, ugyanis ezúttal a megszokottnál valamivel több szünetet kaptak a hosszúra nyúlt őszi szezon lezárása után. 

Halmosi Péter labdarúgó, Szombathelyi Haladás
" Jó formán egy hónapja nem értem labdához. Egyszer talán a Szilveszter Kupán egy bulimeccsen. De ilyen kell nekem, hogy labda ne legyen. Most az utolsó másfél-két hétben szinte minden nap futottam 20-25 percet."

A Haladás csapata az első felvezető hét után napi két tréninggel készül a március 2-án kezdődő tavaszi szezonra. A szombathelyi szurkolók január 26-án nézhetik majd meg először kedvenceiket hazai környezetben, amikor Halmosiék a ZTE együttesével  játsszanak edzőmérkőzést.