Hírek

Elkezdte a felkészülést a kupagyőztes Haladás VSE futsalcsapata

2020. július 29., 20:40

Hosszú szünet után elkezdte a felkészülést a 2020/2021-es szezonra a Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A zöld-fehérek március közepén játszottak utoljára tétmérkőzést, azóta a koronavírus-járvány miatt meccsek és edzések sem voltak. Nem csoda tehát, hogy a játékosoknak már nagyon hiányzott a közös munka.

Elkezdte a felkészülést a kupagyőztes Haladás VSE futsalcsapata

Horváth Péter - csapatkapitány, Haladás VSE
“Március 16-án fejeztük be. Otthonra persze kaptunk felkészülési tervet, edzettünk végig, de az azért mégsem ugyanaz, mint a csapattal. Hiányoztak a csapattársak, hiányzott az öltözői hangulat és maga az edzések is, úgyhogy nagyon jó volt újra munkába állni. A héten kilenc edzéssel kezdjük meg a munkát. Készülünk a szezonra, úgyhogy teljes egybe van a csapat.”

A Hali friss kupagyőztesként fejezte be az előző csonka idényt, és a csapatnál nagyon sajnálják, hogy nem volt lehetőségük a bajnoki döntőben is két vállra fektetni a Berettyóújfalút. A célok az előttünk álló idényre sem változnak.

Juanra Calvo - vezetőedző, Haladás VSE
“Ugyanaz, mint tavaly. Megpróbálunk ott lenni minden döntőben. Megpróbáljuk megnyerni a bajnokságot, és persze a kupát is.”

Dróth Zoltánék a jövő héten már edzőmérkőzést is játszanak, augusztus ötödikén, szerdán Dunaújvárosban lépnek pályára felkészülési meccsen.